< ENGLISH | HOME | FREDERIK HENDRIKSTRAAT 23-HS | 1052 HJ AMSTERDAM | T 020 77 42 764 | M 06 538 136 00 | INFO@CRUISEWITHUS.NL | WWW.CRUISEWITHUS.NL | OVER ONS | VOORWAARDEN | LINKS 
                          SALONBOTEN    CULINAIR    TARIEVEN    ARRANGEMENTEN    OFFERTE AANVRAAG     FOTOBOEK      
CULINAIR
ONTBIJTCRUISE
BRUNCHCRUISE
LUNCHCRUISE
HIGH TEACRUISE
KOFFIECRUISE
BORRELCRUISE
DINNERCRUISE
PROEVERIJ/WALKING DINNER
WIJNKAART
5755ED92EBB7B5161F90239FB4FC14F0.png

(minder dan 32 gasten € 69,- p.p)


walkingdinner stijlvol dineren

04173F57E15ED7ADC86250A99FF1AEF3.png
U mag zelf een selectie maken van 6 gerechten met maximaal 2 warme gerechten.

(Heeft u een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons, wij helpen u graag verder)
    A7A76C6C6FF7CF025DDE185A62D365AE.png
  • Huisgemaakte herten ham met Waldorfsalade, krokante kappertjes en champagnedressing
  • Bombe van gerookte zalm gevuld met Hollandse garnalen met kerrie mayonaise, kruidensalade, sesamkomkommer en crouton
  • Aardappelsalade met truffel, zacht gekookt ei, kropsla, tafelzuur en bieslookmayonaise
    62E8538D237366F52F4766B928DB6CF2.png
  • Kalfsstoofvlees met hutspotmousseline groene peperjus en croutons
  • Gebakken dorade met rijk gevulde paella, kreeftensaus en seizoen groenten
  • Pompoen-mascarpone risotto met krokant van bladerdeeg en Friese nagelkaas, gegrilde groentes en tuinkers
    AADA2B0DAED6A8A475569B48A5D4DCE1.png
  • Trifle van chocolade cake, fudge, kokos-bananenmousse en huisgemaakte cruesli
  • Selectie van gerijpte kazen met vijgenbrood en druiven


D33AF2CE4BF6A39CD0A6776BE84BAC14.png



A75A7AEC2A8FAFD057CDB877629C4E75.png

    A7A76C6C6FF7CF025DDE185A62D365AE.png
  • Huis gerookte zalm met komkommer marshmallow, olie van aclla cress en gel van ui
  • Rillette van sukade met aardappelschuim, gegrilde bietjes en kruim van pancetta
    DA4AEA4D272F7297C4A8EC659D403E88.png
  • Velouté van rode paprika en rode mul
    62E8538D237366F52F4766B928DB6CF2.png
  • Parelhoen in basilicumjus met parelgort, Provençaalse groenten, crème van aubergine en wilde spinazie
    AADA2B0DAED6A8A475569B48A5D4DCE1.png
  • Yuzu merenque taartje


8E37A71CBC44B08E298B7D8287D8A095.png

    A7A76C6C6FF7CF025DDE185A62D365AE.png
  • Kalfs filet american, gelei van augurk en sesamkletskop
  • Sashimi van gerookte eend en loempia van gekonfijte eend en eendenlever met salade van taugé, haricots verts, bamboescheuten en teriyaki dressing
    DA4AEA4D272F7297C4A8EC659D403E88.png
  • Crème van doperwten en tartaar van gerookte paling
    62E8538D237366F52F4766B928DB6CF2.png
  • Kalfssukade in eigen jus met stamppot van botersla, romige schorseneren en wortelchips
    AADA2B0DAED6A8A475569B48A5D4DCE1.png
  • Kaasplateau met kaasjes van het seizoen geserveerd met noten, druiven en brood
  • Mille feuille met oranje bloesemroom










SALONBOOT VALENTIJN

SALONBOOT SOEVEREIN

SALONBOOT PRINS VAN ORANJE

FILM VALENTIJN

FILM SOEVEREIN

FILM PRINS VAN ORANJE

CULINAIR

OFFERTE AANVRAAG