< ENGLISH | HOME | FREDERIK HENDRIKSTRAAT 23-HS | 1052 HJ AMSTERDAM | T 020 77 42 764 | M 06 538 136 00 | INFO@CRUISEWITHUS.NL | WWW.CRUISEWITHUS.NL | OVER ONS | VOORWAARDEN | LINKS 
                          SALONBOTEN    CULINAIR    TARIEVEN    ARRANGEMENTEN    OFFERTE AANVRAAG     FOTOBOEK      
CULINAIR
ONTBIJTCRUISE
BRUNCHCRUISE
LUNCHCRUISE
HIGH TEACRUISE
KOFFIECRUISE
BORRELCRUISE
DINNERCRUISE
PROEVERIJ/WALKING DINNER
WIJNKAART
C825DEE93A76E5EDC3034C706D00EC97.png

“Van luxe broodjes tot exquise 3-gangen menu” vanaf Euro 19,- p.p

Aan boord serveren wij een groot scala aan lunches. Voor de kleinere trek is er de luxe broodjes lunch. Wilt u liever uitgebreid genieten van een warme lunch? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

3780D73AB84DB53B30E4AE82AFA856CA.png

3B09E0A300697D03AAE4F3D22A40380D.png
31A98DF384F67E49A0C3C50CB05D423A.png

- Soep van de dag
- Ciabatta Mozzarella di Bufala met pesto, tomaat en basilicum.
- Ciabatta Rundercarpaccio met sla, Parmezaansekaas en truffelmayonaise.
- Ciabatta Gebraden kip met avocado, uitgebakken spel en ravigotesaus.
- Ciabatta Gerookte zalm op sla met gekookt ei, kappertjes, tomaat en wasabimayonaise.
- Ciabatta Vitello Tonnato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise (vanaf 16 personen)



6BF91FFE73978B0E764DC6C5FD36C107.png
- scones met clotted cream en marmelade
- petit fours
- mini muffins
- minicakes
- sandwiches met gerookte zalm en roomkaas
- sandwiches met eiersalade en komkommer
- bonbons en diverse koekjes en onbeperkt thee

dinnercruise



539FCF1109BBC0B3C98FA7435ED48390.png
Voor al onze menu’s geldt uiteraard dat ze met zorg zijn samengesteld. U kunt echter ook uw eigen ideale menu keuze maken door de diverse menu’s te combineren. Per gezelschap geldt een maximum van 2 keuzes per gang.

brunchen fruitsalade brunchen brunchen salade

Lunchmenu wordt verzorgd door de koks van restaurant, Van De Kaart.

Menu 1,2 en 5
2- gangenmenu: € 45,- (Hierbij vervallen het tussengerecht en het dessert)
3- gangenmenu: € 59,- (Hierbij vervalt het tussengerecht)
4- gangenmenu: € 72,50


2- gangenmenu: € 45,- (Hierbij vervallen het tussengerecht en het dessert)
3- gangenmenu: € 59,- (Hierbij vervalt het tussengerecht)
4- gangenmenu: € 72,50


C1E9BB19115C4F839488893202C1AFE3.png
Voorgerecht
Huis gerookte zalm met zoetzuur van komkommer, wasabi mayonaise, Hollandse garnalen, gemberdressing en krokante filo

Tussengerecht
Pompoen risotto met Parmezaanse kaas en mascarpone met krokante dorade en rivierkreeft

Hoofdgerecht
Doradefilet met pasteitje van kreeftenragout en saus van gepofte paprika en taggiasche olijf

Dessert
Dessert surprise

07D04104D8CB8457B58B625366086B30.png
Voorgerecht
Kalfspastrami met salade van kikkererwten, mint, rode ui, gerookte tomaat en croutons

Tussengerecht
Paddenstoelenrisotto met Parmezaanse kaas en mascarpone met gestoofde kalfssuccade en salie

Hoofdgerecht
Gebraden ossenhaas met boerenkoolterrine, truffeljus en schorseneren chips

Dessert
Dessert surprise


676172CFAB3960DBA29A7E1225B70EF7.png

2- gangenmenu: € 55,- (Hierbij vervallen het tussengerecht en het dessert)
3- gangenmenu: € 69,- (Hierbij vervalt het tussengerecht)
4- gangenmenu: € 82,50

A2FEA10145D1297A74CFEDB44A7B96FE.png
Voorgerecht
Carpaccio van zacht gegaarde zeeduivel met venkelsalade, dragon, haring kuit kaviaar en champagne dressing

Tussengerecht
Kreeften risotto met Parmezaanse kaas en mascarpone met gebakken coquilles en eigen jus

Hoofdgerecht
Gebakken luxe visfilet van het seizoen met gewokte groenten, aardappelterrine en beure blanc met Hollandse garnalen

Dessert
Dessert surprise

4584F1477194EAA8513FD57C34427594.png
Voorgerecht
Gebraden en gerookte dungesneden Simmenthaler entrecote met truffelcreme, witlofsalade en walnoot

Tussengerecht
Risotto met mascarpone en Parmezaan, gebraden kwartel en gegrilde paddenstoelen

Hoofdgerecht
Truffelrisotto met Parmezaanse kaas en mascarpone met kalfsvlees en rozemarijn jus

Dessert
Dessert suprise


8787F943A264D4D5F92E6F3A2CC27601.png

2- gangenmenu: € 45,- (Hierbij vervallen het tussengerecht en het dessert)
3- gangenmenu: € 59,- (Hierbij vervalt het tussengerecht)
4- gangenmenu: € 72,50

Voorgerecht
Combinatie van gepofte groentes met buffelmozzarella, crostini en salsa verde

Tussengerecht
Romige soep van knolselderij met camembert en tuinkruiden

Hoofdgerecht
Gevulde tomaten met geitenkaas en noten met aardappel-bloemkooltaart en gekonfijte paddenstoelen

Dessert
Dessert surprise



SALONBOOT VALENTIJN

SALONBOOT SOEVEREIN

SALONBOOT PRINS VAN ORANJE

FILM VALENTIJN

FILM SOEVEREIN

FILM PRINS VAN ORANJE

CULINAIR

OFFERTE AANVRAAG