< ENGLISH | HOME | MARNIXSTRAAT 263-HS | 1015 WJ AMSTERDAM | T 020 77 42 764 | M 06 538 136 00 | INFO@CRUISEWITHUS.NL | WWW.CRUISEWITHUS.NL | OVER ONS | VOORWAARDEN | LINKS 
                          SALONBOTEN    CULINAIR    TARIEVEN    ARRANGEMENTEN    OFFERTE AANVRAAG     FOTOBOEK      
VALENTIJN
SOEVEREIN
PRINS VAN ORANJE
D9A4681F2D98CE5521C52F7DF12CA34A.png


50 - 300 gasten

dinnercruise

Sinds 7 augustus 2012 is de vloot van Rederij Cruise With Us versterkt met Nederlands grootse salonboot ’De Prins van Oranje’.

De Prins van Oranje ademt de sfeer van de luxe passagiersschepen zoals de Olympic en de Titanic.
Wij verzorgen o.a. borrels, lunches, high tea's, diners en feesten met pianist aan boord van de Prins van Oranje. Het schip is voorzien van vier ruime salons verdeeld over twee verdiepingen. Alle opstellingen denkbaar, zijn bij ons mogelijk. Van een huwelijksceremonie in bioscoopopstelling of voor presentaties en vergaderingen, gevolgd door een lunch of diner.
Een uitgeserveerd diner of buffet met tafels aan de zijkant aan het raam, of een lange tafel in het midden.
Het is ook mogelijk om de gasten tijdens het diner te laten genieten van pianospel met onze prachtige Bechstein vleugel op het bovendek en een Bechstein piano op het benedendek.

dinnercruise

dinnercruise

Een sit-down uitgeserveerd diner is mogelijk tot maximaal 250 gasten. We kunnen tafels dekken voor maximaal 164 gasten op de bovenverdieping, en 86 op de benedenverdieping.
Een buffet kan zelfs tot 300 gasten. Voor het buffet hebben wij in de Koningin Juliana salon een prachtig hydraulische buffet lift.
Deze komt met uw diner en chefs, door de dansvloer, vanuit de keuken naar boven.

dinnercruise

dinnercruise

dinnercruise

Wanneer u binnen komt op de Prins van Oranje, kunnen wij u met een aperitief verwelkomen op het achterdek van van de benedenverdieping, de Koningin Juliana salon.

dinnercruise

dinnercruise

Daarna kunnen we u vragen voor het diner op de bovenverdieping, met boven achterin de Koningin Wilhelmina salon, en voorin de Koningin Emma salon. Met prachtig uitzicht.

dinnercruise

dinnercruise

dinnercruise

dinnercruise

dinnercruise

Indien u met meer dan 164 gasten bent, zullen we ook het voordek van de benedenverdieping voor u dekken, dit is de koningin Beatrix Salon.
De koningin Beatrix salon, is ook uitstekend te gebruiken voor vergaderingen of huwelijken tot 86 gasten.

dinnercruise

dinnercruiseSALONBOOT VALENTIJN

SALONBOOT SOEVEREIN

SALONBOOT PRINS VAN ORANJE

FILM VALENTIJN

FILM SOEVEREIN

FILM PRINS VAN ORANJE

CULINAIR

OFFERTE AANVRAAG