< ENGLISH | HOME | MARNIXSTRAAT 263-HS | 1015 WJ AMSTERDAM | T 020 77 42 764 | M 06 538 136 00 | INFO@CRUISEWITHUS.NL | WWW.CRUISEWITHUS.NL | OVER ONS | VOORWAARDEN | LINKS 
                          SALONBOTEN    CULINAIR    TARIEVEN    ARRANGEMENTEN    OFFERTE AANVRAAG     FOTOBOEK      

Rederij Cruise With Us verzorgt exclusieve borrelcruises en dinnercruises door de grachten van Amsterdam en de Nederlandse wateren. Wij onderscheiden ons door onze klassieke luxueuze salonboten, gecombineerd met service en cuisine op het allerhoogste niveau.Salonboten Valentijn, Soeverein en de Prins van Oranje zijn de ideale locaties voor: ontbijt, lunch, high tea, borrel, diner, verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest en vergadering.

Rederij Cruise With Us is het perfecte adres voor uw zakelijke of prive rondvaart in stijl door de grachten van Amsterdam. Het is ook mogelijk om de salonboten te huren voor een vaartocht buiten de grachtengordel van Amsterdam, zoals de Amstel, de Zaan en de Vecht.

Op onze salonboten verzorgen wij een ontbijtcruise, een lunchcruise of een dinner cruise waaronder een lunch cruise of dinner cruise met de Franse of Indonesische keuken De dinner cruise op salonboot Soeverein en salonboot Prins van Oranje is uitgebreidt met een 6 gangen proeverij menu.

Salonboot Valentijn
Salonboot Valentijn is in 1913 gebouwd bij scheepswerf de Amstel te Amsterdam en is een salonboot die authentieke charme combineert met modern comfort. U kunt salonboot Valentijn huren voor een dinner cruise voor maximaal 18 en een borrelcruise voor 19 gasten.

Salonboot Soeverein
Salonboot Soeverein is de grotere tweelingzus van salonboot Valentijn en recent gebouwd met als uitgangspunt dinnercruises te verzorgen. Dit in een schitterende klassieke stijl en is het meest luxueuze schip op de grachten van Amsterdam. Deze salonboot is een varend restaurant en uitermate geschikt voor een lunch cruise of een dinner cruise want onze chefs koken aan boord in de volledig geoutilleerde keuken. Terwijl u geniet van de dinnercruise kunt u genieten van het pianospel van een pianist want er is standaard een piano aan boord.

Salonboot Prins van Oranje
Salonboot Prins van Oranje is Nederlands grootste 3 deks salonboot en is gebouwd in Amsterdam in 1908. Deze prachtig gerestaureerde salonboot is uitgevoerd in een schitterde klassieke stijl van de beginjaren 1900. Salonboot Prins van Oranje is een officiële varende trouwlocatie met een ruime dansvloer. Terwijl u geniet van de dinnercruise kunt u genieten van het pianospel van een pianist want er is standaard een piano en zelfs een vleugel aan boord. Door het flexibele interieur is de Prins van Oranje geschikt voor elk evenement. Aan boord van de Prins van Oranje bereiden onze chefs uitgebreide luxe diners tot 300 gasten.
Zie onze website www.prins-van-oranje.nl voor meer informatie.
SALONBOOT VALENTIJN

SALONBOOT SOEVEREIN

SALONBOOT PRINS VAN ORANJE

FILM VALENTIJN

FILM SOEVEREIN

FILM PRINS VAN ORANJE

CULINAIR

OFFERTE AANVRAAG


Kantooradres Cruise with Us
Marnixstraat 263-hs
1015 WJ Amsterdam

Kantoor uren van 10.00 – 17.00 uur
T 020 774 27 64

Voor noodgevallen na 17.00 uur en 's weekends:
M 06 538 13 600

Thuishaven salonboot Valentijn
Nassaukade t.o. huisnr 108

Thuishaven salonboot Soeverein
Nassaukade t.o. huisnr 108

Thuishaven salonboot Prins van Oranje
Danzigerkade 40
1013 AP AmsterdamFacebook
Proef de sfeer op onze salonboten! Bezoek onze Facebook pagina >