< ENGLISH | HOME | FREDERIK HENDRIKSTRAAT 23-HS | 1052 HJ AMSTERDAM | T 020 77 42 764 | M 06 538 136 00 | INFO@CRUISEWITHUS.NL | WWW.CRUISEWITHUS.NL | OVER ONS | VOORWAARDEN | LINKS 
                          SALONBOTEN    CULINAIR    TARIEVEN    ARRANGEMENTEN    OFFERTE AANVRAAG     FOTOBOEK      
CULINAIR
ONTBIJTCRUISE
BRUNCHCRUISE
LUNCHCRUISE
HIGH TEACRUISE
KOFFIECRUISE
BORRELCRUISE
DINNERCRUISE
PROEVERIJ/WALKING DINNER
WIJNKAART
6E0BCA68CE349DD0E6142AAAA02EE2CE.png


1C34521E0027CB3E03202566DAF9531A.png

Zie hieronder ons culinaire aanbod voor salonboot de Valentijn, vanaf € 45,- p.p.

dinnercruise dinnercruise

0E8A3D0412D038F930C119AA6A2EAB6B.png


Diners worden verzorgd door de chefkok van restaurant 'Van de Kaart'.

2- gangenmenu: € 45,- (Hierbij vervallen het tussengerecht en het dessert)
3- gangenmenu: € 59,- (Hierbij vervalt het tussengerecht)
4- gangenmenu: € 72,50


A7A76C6C6FF7CF025DDE185A62D365AE.png

Gemarineerde en gerookte zalm
Met een basilicum-grapefruit salade en dressing van rivierkreeft, scheermessen en mosselen

Krokant Chinese flensje met gekonfijte Peking eend
Salade van zoetzure komkommer, wortel en papaya met Hoi Sin mayonaise

Italiaanse groente salade
Met Borlotti bonen, artisjok en een Parmezaan krokant met een dressing van gerookte tomaat

Specials:
- Fine de Claire de Bretagne, 6 stuks (Supplement € 4,-)

- Plateau de mer: 3 oesters, 1 moot zalm, 2 coquilles, rivierkreeft, 2 gamba's, mosselen en vongole (Supplement € 5,-)

62E8538D237366F52F4766B928DB6CF2.png

Geroosterde dorade
Met gefrituurde spiering, verse spinazie, brandade beignet en pompoen botersaus

BBQ flank steak
Met maiscrème, doperwten, bitterbal van aardappel en chorizo en beurre Montpellier

Geitenkaas ravioli
Met gebakken Hollandse asperges, geserveerd met een saus van asperges, Goudse kaas en truffel

Specials:
- Canadese kreeft - heel of half - bereiding ‘à la façon du chef’
(Supplement € 10,-/€ 20,-)


- Surf en turf : combinatie van Aberdeen Angus steak en 1/4; kreeft
(Supplement € 6,-)


- Plateau de mer : kreeft, oesters, zalm, dorade, coquilles, gamba
(Supplement € 6,-)


ED07AE81009A0D6322299B6C4FCC2C35.png

Bombe van pure chocolade
met een sinaasappel mascarpone macaron, en gemarineerd tropisch fruit

Selectie van rijpe kazen
Met rozijnenbrood



43B761A2E13CAD79ECEF90B5E7F95504.png

“ Van een Proeverij diner, een Indonesische rijsttafel tot een gastronomisch menu, live aan boord voor u gekookt op salonboot de Soeverein.
Zie hieronder ons culinaire aanbod voor salonboot de Soeverein, vanaf € 45,- p.p.”


Diners worden verzorgd door de chefkok van restaurant 'Van de Kaart'.
(tot 15 gasten berekenen wij € 30,- per uur voor de chef aan boord van Salonboot Soeverein)

2- gangenmenu: € 45,- (Hierbij vervallen het tussengerecht en het dessert)
3- gangenmenu: € 59,- (Hierbij vervalt het tussengerecht)
4- gangenmenu: € 72,50


Deluxe voorgerecht supplement € 3,-
Deluxe hoofdgerecht supplement € 8,-

A7A76C6C6FF7CF025DDE185A62D365AE.png

Standaard
  • Tartaar van licht gerookte zalm met cream cheese, Hollandse kropsla, zoetzuur en sesamcrouton
  • Salade van Bresaola ham en boccocini mozzarella met geroosterde paprika, pijnboompitten en groene kruiden
  • Aardappel-truffelsalade met anijschampignons, aardappelchips, kwartelei en French dressing
Deluxe
  • Cocktail Royale: Hollandse garnalen, krab en kreeft met avocado, roomboter-toast en kaviaarmayonaise
  • Salade van gekonfijte parelhoen, pecan noten, gesuikerde mandarijn, selderij en eendenleverkrullen
B993F82589088182CBBD720F61D71CB7.png
  • Erwten/kreeftensoep “á la nage”, met licht gerookt worstje van parelhoen
62E8538D237366F52F4766B928DB6CF2.png

Standaard
  • Op de huid gebakken zeebaars met Zeeuwse mosselen, pastinaak-mousseline en witte wijn beurre blanc
  • Geroosterde eendenborst met rucola-stampot, huisgemaakte augurk, Dijon mosterd en eigen jus
  • Truffel-Parmezaan-risotto met in zeezout geroosterde croutons en salsa rouge
Deluxe
  • Combinatie van gegrilde gamba’s en krokante coquilles met pilav rijst en sauce vierge
  • Gemarineerde en gebraden hertenbiefstuk met cassoulet van borlotti bonen met saus van wild en rode wijnreductie
ED07AE81009A0D6322299B6C4FCC2C35.png
  • Dessert surprise

  • Voor 40 gasten of meer serveren wij niet het bovestaande menu, maar het proeverij menu





  • 43577B22BE570F31AF7318D51F9E3D1F.png


    074D4DC44E792C1C4B2431F0996620B0.png

    Voorgerecht
    Rillette van sukade met aardappelschuim, gegrilde bietjes en kruim van pancetta

    Hoofdgerecht
    Parelhoen met parelgort “risotto”, Provençaalse groenten, crème van aubergine, wilde spinazie en basilicumjus

    Dessert
    Mille fueille met oranje bloesemroom

    CCC796FEC9B7B4872F8ABDA49D78742C.png

    Voorgerecht
    Huisgerookte zalm met komkommer marshmallow, olie van aclla cress en gel van ui
    of
    Velouté van rode paprika en rode mul

    Hoofdgerecht
    Runde Entrecote, saus van eigen jus, pommes pont neuff (gegaard in ganzenvet), bospeen creme, BBQ asperge en gegrilde little gem
    of
    Kalfslendebiefstuk, kalfssaucijs met witlof, hete bliksem en jus van balsamico

    Dessert
    Trio van aardbeien
    of
    Pavlova met witte chocolade vanilleslagroom en frambozen

    66A5D7469876D1DA262A4583A2082F78.png

    Voorgerecht
    Vis: Huisgerookte zalm met komkommer marshmallow, olie van aclla cress en gel van ui
    Vlees: Sashimi van gerookte eend en loempia van gekonfijte eend en eendenlever met salade van taugé, haricots verts, bamboescheuten en teriyaki dressing

    Tussengerecht
    Vis: Velouté van rode paprika en rode mul
    Vlees: Klassiek bereide ossenstaartsoep met roulleau van ossenstaart en eendenlever

    Hoofdgerecht
    Vlees: Kalfslendebiefstuk, kalfssaucijs met witlof, hete bliksem en jus van balsamico
    Vlees: Runder Entrecote, saus van eigen jus, pommes pont neuff (gegaard in ganzenvet), bospeen creme, BBQ asperge en gegrilde little gem

    Dessert
    Trio van aardbeien
    of
    Pavlova met witte chocolade vanilleslagroom en frambozen

    F70E4D486B3B7974408129D4A50E6867.png

    Voorgerecht
    Carpaccio van inktvis geserveerd met kreeft, drie bereidingen van grapefruit, een kreeften olie, kruiden salade en bijbehorende cress

    Tussengerecht
    Gemarineerde makreel, langzaam gegaard met hierbij Hollandse garnalen en een gelei van saffraan

    Hoofdgerecht
    Langzaam gegaarde Roodbont lende van het MRIJ rund met fondant gebakken aardappel, gebakken artisjokken, cashewnoten crème, tahoon crème en een jus van cepes

    Dessert
    Kokos pana cotta, witte chocladegranité, mango coulis en zwarte olijven karamel


    96C3629DDA4D7BE8400D81B9FCD62DCE.png
    - Heldere groente bouillon met tortellini van asperge en gebakken kwartelei
    - Carpaccio van bieten met radijs en tempura van mosterd cress
    - Flan van courgette, truffelroom, wortelchips en doperwtencrème


    AB41CA2DF7EC0A5FF692BEDB3B8405B1.png

    - Voor:
  • Salade Caprese, pommedori tomaat met mozzarella en basilicum
  • Salade met dungesneden gerookte biefstuk, haricots verts en paprikamayonaise
  • Gemarineerde zalm met rivierkreeft, salade rode biet en vadouvan mayonaise
  • Salade artisjok, witlof, appel en beenham met honing-mosterd dressing
  • Brood met kruidenboter
  • Hoofd:
  • Gebraden Hollands kalfsvlees met aardappelgratin en snijboontjes met nootmuskaat
  • Varkensmedaillons met groenepeper-room saus, doperwten en tuinbonen
  • Gebakken zeebaars met botersaus, geglaceerde bospeen en salsa verde
  • aardappelkroketjes en friet
  • Na:
  • chocolade fontein, met marshmellows en vers fruit
  • Glaasjes vers fruit
  • Schepijs + slagroom uit de "ijs bak" (sorbets en roomijs)
  • Huisgemaakte chocolade mousse van pure chocolade
  • Huisgemaakte yoghurt mousse met honing overgoten
  • Warm appelgebak
  • Warme chocolade fudge/brownie
  • mini Creme brûlées van zoethout en vanille
  • mini soezen met chocoladesaus
  • Kleine portie kaas voor de liefhebber


  • 571EA43B018A9BC1924E32E8FB037646.png

    Voor:
  • Visplateau met Gemarineerde heilbot en Cocktail van Hollandse garnalen en rivierkreeft met appel, limoenrasp, kruidencrème fraiche en groene asperges
  • Carpaccio van gerookte runder ribeye met truffelmayonaise, rucola en knoflookcroutons
  • Ardenner pate met cranberry saus en zoet zure groentes
  • Vitello tonato, kalfsvlees met tonijnmayonaisse en kappertjes
  • Salade van groene en gele courgette, doperwten, rucola, tomaat, olijven en basilicumdressing
  • Brood met kruidenboter
  • Hoofd:
  • Gebraden runderentrecote met truffeljus en haricots verts -Lasagne met parmaham, gorgonzola en spinazie -Op de huid krokant gebakken dorade filet met gegrilde groente en antiboisse
  • aardappelkroketjes
  • Tagliatelle met kreeftensaus
  • brandade van stokvis, olijfolie, rozemarijn en thijm geserveerd
  • Na:
  • chocolade fontein, met marshmellows en vers fruit
  • Glaasjes vers fruit
  • Schepijs + slagroom uit de "ijs bak" (sorbets en roomijs)
  • Huisgemaakte chocolade mousse van pure chocolade
  • Huisgemaakte yoghurt mousse met honing overgoten
  • Warm appelgebak
  • Warme chocolade fudge/brownie
  • mini Creme brûlées van zoethout en vanille
  • mini soezen met chocoladesaus
  • Kleine portie kaas voor de liefhebber


  • dinnercruise

    288934C405DAE128CC7CDD19AE66CF9B.png

    (Helaas niet mogelijk op salonboot Valentijn)

    8AE7ABCD036902438D0C4445EF7773DF.png
    • rendang (rund)
    • daging smoor (rund)
    • ayam rujak (kip)
    • sate ayam (kip)
    • sambal goreng pete (vegetarisch)
    • sayur lodeh (vegetarisch)

    • nasi kuning (geparfumeerde gele rijst)
    • atjar
    • kroepoek
    • serundeng
    DESSERT BUFFET á € 8,50 p.p
    • Petit grande dessert

    D1EBEC15EF0DCB3F08BECF6980DC2911.png
    • rendang (rund)
    • daging smoor (rund)
    • ayam kecap (kip)
    • ayam rujak (kip)
    • sate ayam (kip)
    • sambal goreng telor (ei)
    • sambal goreng pete (vegetarisch)
    • sayur lodeh (vegetarisch)
    • tahoe tempe (vegetarisch)

    • nasi kuning (geparfumeerde gele rijst)
    • atjar
    • kroepoek
    • serundeng
    DESSERT BUFFET á € 8,50 p.p
    • Petit grande dessert






    SALONBOOT VALENTIJN

    SALONBOOT SOEVEREIN

    SALONBOOT PRINS VAN ORANJE

    FILM VALENTIJN

    FILM SOEVEREIN

    FILM PRINS VAN ORANJE

    CULINAIR

    OFFERTE AANVRAAG